Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La menorquina Joana Català Coll nova directora general de cultura

REDACCIÓ PALMA, 28.04.2017. Joana Català, va ser regidora de Cultura de l’
Ajuntament de Ciutadella, amb funcions tècniques, entre el 1999 i el 2003. 
Ha dirigit, entre el 2004 i el 2017, els serveis adjudicats per a la Fortalesa 
de la Mola, com ara la programació i coordinació d’activitats culturals

El Consell de Govern ha aprovat el decret que disposa el nomenament de la menorquina Joana Català Coll com a directora general de Cultura de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, en substitució del també menorquí Jaume Gomila.

Joana Català Coll (Menorca) va ser regidora de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella, amb funcions tècniques entre el 1999 i el 2003, període en què va ser responsable del Pla d’Equipaments Culturals de Ciutadella, del Pla General de Cultura, de l’avantprojecte del Museu de Can Saura, de la coordinació inicial del projecte de rehabilitació del Palau Saura, de la rehabilitació i l’equipament de la sala d’exposicions El Roser, i de la reforma i redistribució de la Casa de Cultura.

L’any 200 fou nomenada vocal del Consell Assessor de RTVE a Balears. És coautora del llibre infantil “N’Arnau a La Mola”.

Entre el 2003 i el 2005, va ser responsable d’elaborar el projecte de constitució de la Fundació Àgora.

Ha dirigit i gestionat, entre el 2004 i el 2017, els serveis adjudicats per a la Fortalesa de la Mola, com ara la planificació i direcció dels serveis de visites i la programació i coordinació de les activitats culturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *