Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La nit de l’art de Santanyí guardonada amb el Premi Onda Cero Mallorca d’Art

Canal Art de l' Ajuntament de Santanyí
REDACCIÓ PALMA, 07.02.2018. La nit de l’art de Santanyí guardonada amb el Premi Onda Cero 
Mallorca d’Art. La cita organitzada des de fa tres anys per la Regidoria de Cultura ha estat 
reconeguda per la seva feina de promoció i foment cultural a Mallorca

El jurat de la setena edició dels Premis Onda Cero Mallorca ha decidit guardonar el CanalArt, la fira nocturna dedicada a l’art de Santanyí, amb el guardó de la categoria Art. D’aquesta manera, es reconeix la feina feta per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí per la promoció cultural i dels artistes durant tot l’any, i que
culmina amb la nit de l’art que se celebra cada estiu, des de fa tres anys.

Entre la resta de guardonats, hi ha noms tan importants com els de Tomeu Penya, que rep el premi de Música, Carlos Moyà, a qui es reconeix la seva trajectòria amb el premi Esport, Agustí Villaronga, amb el premi de la categoria de Cultura, o la Fira d’Alcúdia que rebrà el premi Festes i Tradicions. La gala on es farà entrega de tots els guardons se celebrarà el dia 26 de febrer a l’Auditòrium de Palma a les 19.00, en una multitudinària gala.

Els premis Onda Cero Mallorca també reconeixeran Magdalena Sastre (Ciència i Investigació), CMV Arquitectos (Disseny i Tendències), Ocean Dream (Solidaritat), Pablo Piñero a títol pòstum (Turisme), Col·legi Sant Agustí (Educació), Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (Medi Ambient), Gaceta Nàutica (Comunicació), Grupo Piñero (Responsabilitat Social Corporativa), La Herramienta Balear (Economia i Empresa), Telèfon de l’Esperança (Salut), i Pedro Meaurio que rebrà a títol pòstum el premi d’Honor.

Tant la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí, Ricarda Vicens, com el batle, Llorenç Galmés, s’han mostrat molt satisfets i agraïts de rebre aquest guardó. Vicens ha assegurat que “és un orgull que es reconegui la feina que fa Santanyí per impulsar la cultura i als artistes. Fa anys que intentem que el nostre municipi esdevingui un
referent en el món de la cultura i poc a poc convertir-se en epicentre d’esdeveniments artístics del migjorn de Mallorca.

El CanalArt, la nostra fira nocturna d’art, és la culminació que organitzem perquè tothom vengui al nostre municipi, però és només una part de l’esforç perquè Santanyí sigui tot l’any un focus de cultura”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *