Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Noemí Garcies cessa al seu càrrec a l’Ajuntament de Palma, i es substituïda per Xisca Niell

REDACCIÓ, 28.08.2017. Nou relleu a l’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma. La coordinadora general de 
Cultura, Noemí Garcies, cessarà del seu càrrec dia 31 d’agost per motius professionals. Marta Ferré, 
substutirà Niell com Directora General de Cultura

La coordinadora general de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Noemí Garcies, cessarà del seu càrrec amb data 31 d’agost, segons informa l’Ajuntament, per motius professionals. Amb aquest canvi, la fins ara directora general de Cultura, Francisca Niell, ocuparà el seu lloc. La direcció general de Cultura que gestionava Niell serà ocupada per la gestora cultural Marta Ferré, que fins ara ha fet feina a l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB). El seu nomenament es farà en la propera Junta de Govern.

Segons la nota oficial, facilitada als mitjans, aquest relleu de personal a l’àrea de Cultura és una oportunitat per seguir avançant en les dues línees de treball de la regidoria:

  • Des de la direcció general es seguirà impulsant un projecte de gestió dels espais escènics i de les programacions vinculades a aquestes manifestacions artístiques propi i coherent.
  • Des de la coordinació, a més de les funcions pròpies, es mantindran les competències en patrimoni, biblioteques, memòria històrica i promoció lingüística.

Currículum de Marta Ferré, nova Directora General de Cultura

Marta Ferré Freitas Morna (Lisboa 1978) és llicenciada en filologia hispànica  i llicenciada en teoria de la literatura i literatura comparada. Màster en gestió cultural i potsgrau en gestió escènica. Va iniciar la seva carrera en l’àmbit cultural com a Coordinadora d esdeveniments culturals de la Fundació Balears 21, del Govern Balear; cap d’activitats culturals i serveis educatius de la Fundació Caixa Catalunya (La Pedrera, Barcelona), tècnica de l’Institut Ramon Llull de Barcelona, tècnica de l’Institut Ramon Llull de Palma i, des de 2013, tècnica de l’Institut d’Estudis Baleàrics, primer com a responsable de literatura i còmic i actualment música.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *