Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana d’estiu

REDACCIÓ PALMA, 13.08.2015

Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana d’estiu

Els cursos es realitzen al centre Flassaders i a l’edifici del mercat del Camp Redó de Palma i els preus oscil•len entre els 30 € i els 80 €

L’Institut d’Estudis Baleàrics ha obert, un any més, la convocatòria de cursos de llengua catalana d’estiu. Els nivells oferts són A1, A2, i B1, adreçats a persones nouvingudes o sense nocions de català (A1), amb un coneixement escàs de la llengua (A2) o amb coneixements elementals que aspiren a fer front a la major part de les situacions lingüístiques bàsiques, quotidianes i de comunicació real (B1).

Els cursos tenen una durada de quatre setmanes i s’ofereixen de 9.00 a 13.00 h, de dilluns a divendres, al centre Flassaders (C. de Ferreria, 10) i a l’edifici del mercat del Camp Redó de Palma (C. de Felip II, 17, 2n pis) de Palma (vegeu informació addicional). El nombre de places de cursos és limitat i està reservat a majors de 16 anys. Les places es cobriran per ordre de recepció dels documents que fan efectiva la matrícula, encara que l’oferta concreta d’aules i horaris es pot modificar, d’acord amb la demanda.

Per inscriure-s’hi cal acreditar el nivell de català anterior amb el certificat d’assistència a un curs de l’IEB o amb el certificat de coneixements de català de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats o equivalent. En cas de no tenir l’acreditació, s’ha de fer una prova de nivell. Les proves de nivell es faran al punt d’inscripció i informació dins el termini i l’horari de matrícula; no cal demanar hora (IEB. c/ d’ Alfons el Magnànim, 29, 1r, porta 3, de 9.00 a 14.00 h. Tel.: 971 784 685).

Existeix un 50 % de reducció de la matrícula en cas d’estar en situació de desocupació; percebre una pensió pública; estar reclòs en un centre penitenciari; ser membre de família nombrosa; tenir una discapacitat del 33% o superior o tenir el Carnet Jove Europeu.

El comprovant de pagament bancari s’ha de lliurar físicament o per correu electrònic el mateix dia o l’endemà de fer la inscripció; en cas contrari, s’anul•larà la matrícula (ensenyament@ieb.caib.es).

Informació i inscripcions: http://ieb.caib.es o 971 784 685.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *