Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana d’estiu

REDACCIÓ PALMA, 13.08.2015

Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana d’estiu

Els cursos es realitzen al centre Flassaders i a l’edifici del mercat del Camp Redó de Palma i els preus oscil•len entre els 30 € i els 80 €

L’Institut d’Estudis Baleàrics ha obert, un any més, la convocatòria de cursos de llengua catalana d’estiu. Els nivells oferts són A1, A2, i B1, adreçats a persones nouvingudes o sense nocions de català (A1), amb un coneixement escàs de la llengua (A2) o amb coneixements elementals que aspiren a fer front a la major part de les situacions lingüístiques bàsiques, quotidianes i de comunicació real (B1).

Els cursos tenen una durada de quatre setmanes i s’ofereixen de 9.00 a 13.00 h, de dilluns a divendres, al centre Flassaders (C. de Ferreria, 10) i a l’edifici del mercat del Camp Redó de Palma (C. de Felip II, 17, 2n pis) de Palma (vegeu informació addicional). El nombre de places de cursos és limitat i està reservat a majors de 16 anys. Les places es cobriran per ordre de recepció dels documents que fan efectiva la matrícula, encara que l’oferta concreta d’aules i horaris es pot modificar, d’acord amb la demanda.

Per inscriure-s’hi cal acreditar el nivell de català anterior amb el certificat d’assistència a un curs de l’IEB o amb el certificat de coneixements de català de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats o equivalent. En cas de no tenir l’acreditació, s’ha de fer una prova de nivell. Les proves de nivell es faran al punt d’inscripció i informació dins el termini i l’horari de matrícula; no cal demanar hora (IEB. c/ d’ Alfons el Magnànim, 29, 1r, porta 3, de 9.00 a 14.00 h. Tel.: 971 784 685).

Existeix un 50 % de reducció de la matrícula en cas d’estar en situació de desocupació; percebre una pensió pública; estar reclòs en un centre penitenciari; ser membre de família nombrosa; tenir una discapacitat del 33% o superior o tenir el Carnet Jove Europeu.

El comprovant de pagament bancari s’ha de lliurar físicament o per correu electrònic el mateix dia o l’endemà de fer la inscripció; en cas contrari, s’anul•larà la matrícula (ensenyament@ieb.caib.es).

Informació i inscripcions: http://ieb.caib.es o 971 784 685.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *