Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Palma comptarà amb sales d’assaig municipals

REDACCIÓ PALMA, 23.12.2019.  Noguera afirma que “per primera vegada, Palma 
tendrà sales d’assaig municipals, un reclam històric del col·lectiu musical 
i al que donam resposta amb aquest nou equipament cultural”

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera ha presentat el projecte de sales d’assaig municipals. Aquest nou equipament cultural, serà una construcció modular i constarà de 10 mòduls per a  sales d’assaig, 1 mòdul de serveis sanitaris i 1 mòdul destinat a oficina de gestió administrativa del centre.

Aquest nou equipament cultural estarà situat a un solar de propietat municipal al carrer Zuloaga amb Jacint Verdaguer, al barri de Son Fortesa. La superfície del solar és de 1824 m2, la superfície d’actuació és de 623.75 m2 i l’edificació és de 282,51 m2.

Noguera ha explicat que “per primera vegada, Palma tendrà sales d’assaig municipals, un reclam històric del col·lectiu musical i al que donam resposta amb aquest nou equipament cultural” i ha afegit “començam per 10 sales, però tenim el compromís d’ampliar-les en una segona fase”

Cada un dels locals d’assaig tendrà un total de 17,58m2 i estaran totalment insonoritzats. Aquest tipus de construcció modular permetran que s’ampliïn el nombre de sales d’assaig en un futur tal i com preveu fer la regidoria de Cultura. Està previst que pugui haver-hi els locals prevists actualment a la planta baixa i fins a 3 plantes més de locals.

El cost de la realització del projecte executiu és de 462.789,44€, i les obres tenen previst un termini de 6 mesos des de la signatura del contracte. El projecte bàsic i d’execució ha estat redactat per l’Arquitecte Aina M. Cifre Bibiloni.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *