Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

El pintor canadenc Michel Beaucage exposarà a Eivissa

REDACCIÓ EIVISSA. 10.04.2018. L'artista canadenc Michel Beaucage exposarà aquest estiu a 
Eivissa i Mallorca. El proper mes de maig, la Sala d’Es Polvorí d’Eivissa acollirà la primera 
exposició individual a Espanya del pintor canadenc Michel Beaucage. El mes de juny ho farà a 
Can Boico Art (Hotel C'an Bonico - Ses Salines).

Beaucage, nascut a Montréal en 1958, va completar un Mestratge en Belles Arts a la Universitat de Québec (Montréal) en 1990. Va continuar la seva formació amb un període de capacitació sobre gravat al carborúndum a l’Atelier Pasnic a París. Beaucage és un pintor gestual que alterna entre abstracció i figuració. Ha desenvolupat una tècnica original en la qual combina el paper d’arròs amb l’acrílic, per crear textura i infondre en el seu treball transparència i fragilitat.

Obra de Michel Beaucage
Obra de Michel Beaucage

Durant les últimes dues dècades, Michel Beaucage ha presentat el seu treball cada any en una exposició individual o grupal als Estats Units, Europa o Àsia. Va fer la seva primera incursió a la Xina durant la Biennal Internacional d’Art de Beijing en 2005. Des de llavors ha incorporat motius i tècniques d’inspiració oriental en el seu art. Les seves obres formen part de més de quaranta prestigioses col·leccions públiques i privades, inclosa la col·lecció permanent de la Biennal Internacional d’Art de Beijing i el Museu d’Art Contemporani de Laurentides.

Posteriorment, l’exposició es traslladarà a la Sala de Can Bonico Art, a l’Hotel Ca’n Bonico de Ses Salines (Mallorca), on romandrà oberta del juny al setembre de 2018. Amdues exposicions estan organitzades i produïdes per l’equip de Finis Africae Edicions i Produccions

 

http://michelbeaucage.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *