Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

El pintor Esteban Villalta exposa a Eivissa a “Es Polvorí”

 PRÓXIMA EXPOSICIÓ DE L’ARTISTA ÍTALO ESPAÑOL ESTEBAN VILLALTA MARZI – DEL 3 Al 31 DE MAIG – A la SALA “ÉS POLVORÍ” DE DALT VILA (EIVISSA) AMB MOTIU DEL SEU GIRA EUROPEA EVM016 PATROCINAT PEL AJUNTAMENT D’EIVISSA I LA FUNDACIÓ BALEÀRIA
L’artista ítalo espanyol Esteban Villalta Marzi, exposa a Eivissa, a la sala És Polvorí una mostra de dotze de les seves últimes obres inèdites. El conjunt, comprès en la seva sèrie “Fetish” es podrà visitar des del dia 3 al 31 de maig.
Villalta (Roma, 1956), viu i treballa entre Roma i Madrid. Ha residit en la seva joventut a Eivissa i a Palma. És un vell coneixedor de la illa d’Eivissa, en la qual va residir durant llargues temporades al costat del seu pare, el famós pintor Mariano Villalta.
Format en l’Acadèmia de Belles arts de Roma va realitzar la seva primera exposició individual en 1978. Des de llavors ha exposat a les principals capitals europees i va ser protagonista en el MOMA’S Coffee en ocasió de l’adaptació de l’obra de teatre de Dario d’Ambrosi “A Clockwork Orange” d’Anthony Burgess
Autèntic precursor del grafitti pictòric crea pintures en discoteques, tendes, museus. Ha rebut nombrosos premis internacionals i ha participat en prestigioses ferías d’art internacionals com Art Basel i unes altres en nombroses ocasions. Aquest cicle de l’artista rebrà el nom de Graffitismi.
Membre actiu de la moguda madrilenya dels vuitanta, es confirma com un dels majors exponents del New Pop Art europeu. Ha exposat al costat del grup format per Alberto García-Alix, Eduardo Rierol, Pedro Almodovar, Equip Crònica, Ouka Lele o Eva Liberty.
Durant un breu període de temps resideix a París, on inicia el seu cicle Expressionisme Feroç.
A Madrid realitza una exposició de la mà de la prestigiosa galerista Juana d’Aizpuru, i obté una beca de la Casa de Velázquez.
Torna a Roma on comença una sèrie de cicles pictòrics entre els quals destaquen: Gestualitat Pop, Toreros Malevos, Blood Runner, Superherois, Hissis Guys i Boys & Girls.
A Eivissa es presenta amb el seu últim cicle, Fetish en el qual reprèn la part més personal i intuïtiva de l’artista.
Comissari: Andreu Carles López Seguí
Web: www.espaifleming.com
Email: tracalics@gmail.com
Telèfon de contacte: +34 670 246 326
Esteban Villalta Marzi
Web: http://www.estebanvillaltamarzi.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *