Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Presència illenca al Mercartes 2018 a Valladolid

REDACCIÓ PALMA, 08.11.2018. Vuit companyies i 2 distribuïdores de les arts escèniques de les Illes Balears són a 
Mercartes amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics. Mercartes, Mercado de las artes escénicas se celebra del 
7 al 9 de novembre a Valladolid.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports dona suport, per segona vegada, a la participació de les arts escèniques de les Illes Balears a Mercartes. Un tècnic de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), juntament amb 8 companyies i 2 distribuïdores, són a Valladolid per promocionar i donar difusió d’aquesta disciplina artística que es desenvolupa a les llles Balears.

L’IEB hi participa amb un estand paraigua amb la presència de diversos professionals de les Illes: les companyies Andrea Cruz, Baal, Clownidoscopio Teatre, El Somni Produccions, Hermanos Picohueso, La Mecànica, Té a tres i Tshock Cultura Emocional; a més de les distribuïdores Carmen Buelohá -Artes Escénicas- Comunicación y Marketing i Joana Peralta Distribución.

L’assistència de l’IEB a aquest mercat s’emmarca en la presència continuada en els esdeveniments clau dels diferents àmbits de les arts escèniques, tant a la resta d’Espanya com arreu del món. Amb la participació a Mercartes, l’IEB continua complint la seva tasca de difusió de la creació contemporània de les Illes Balears, de les línies de subvenció a la projecció exterior de les arts escèniques de les Balears així com  promocionar la cinquena edició de Fira B! 2019.

Mercartes

Mercartes és un mercat de les arts escèniques que principalment cerca potenciar la trobada i les relacions entre professionals del sector, posar en valor tots els seus agents públics i privats, i generar oportunitats de mercat. És una cita bianual i enguany té lloc a Valladolid del 7 al 9 de novembre. Les diferents activitats que s’organitzen estan orientades a establir la trobada entre els professionals i afavorir la creació de xarxes de contacte entre els assistents al mercat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *