Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Presentació de la Institució Francesc de Borja Moll a Eivissa

REDACCIÓ EIVISSA, 07.04.2016

Presentació de la Institució Francesc de Borja Moll a Eivissa 

Aquest divendres, 8 d’abril, se celebrarà a la seu de l’Institut d’Estudis Eivissencs l’acte de presentació de la Institució Francesc de B. Moll a Eivissa. Assistiran a l’acte representants institucionals i acadèmics i es contarà amb la participació d’Isidor Marí, vicepresident, Antoni Mir, secretari, i Francesc Homs, president.

La Institució Francesc de B. Moll, amb seu a Palma, neix per a difondre els valors i la figura del científic, uns dels més rellevants a les Balears al llarg de tot el segle XX. Amb una tasca desenvolupada principalment des de Mallorca, la seva aportació a la llengua i la cultura catalanes, és el principal motiu del naixement d’aquest projecte.

La IFBM vol promoure l’obra de l’il·lustre filòleg, salvar el valor incalculable dels actius de l’Editorial Moll i continuar la publicació del Diccionari Català-Valencià-Balear, les Rondalles Mallorquines i les Obres Completes d’Antoni M. Alcover, Francesc de B. Moll i Gabriel Alomar.

La presentació tindrà lloc divendres, 8 d’abril, a les 20 h, a la seu de l’Institut d’Estudis Eivissencs (Via Púnica núm. 29, d’Eivissa)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *