Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Presentació de la temporada 2017/2018 de la Simfònica  

REDACCIÓ PALMA, 25.09.2017.La Conselleria de Cultura, Participació i Esports presenta la temporada 2017/2018 de
la Simfònica. 15 concerts d’abonament representatius de tota la història de la música, amb estrenes i noves 
creacions. El Pla de Cultura preveu nous espais per a la Simfònica, entre els quals, el programa de música per 
a lactants i nadons


L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears ha presentat la programació de la pròxima temporada d’abonament 2017/2018. Els nostres abonats podran gaudir de 14 concerts i 1 de gratuït.

Amb els concerts de temporada d’abonament es volen ressaltar varies línies temàtiques “El violí”, “Els nostres solistes”, “Trobada de compositors. Festival Illes Sonores”, i “El Barroc i el Classicisme”.

La temporada d’abonament comença el dia 19 i 20 d’octubre a Palma i Manacor amb un programa de Beethoven i Mahler amb el violinista Benjamid Schmid, sota la batuta del director titular Pablo Mielgo; i acabarà el 17 de maig amb un programa amb el prestigiós flautista en àmbit mundial Emmanuel Pahud.

A la temàtica de “El Violí”, hi participaran part dels millors violinistes del moment com Benjamid Schmid, Francisco Fullana, Frank Peter Zimmerman, Giuliano Carmignola i Sayaka Shoji.

En relació a altres solistes també intervindran els pianistes Daniel Kharitonov, Joaquin Achúrro, el guitarrista Juan Manuel Cañizares, la soprano Lisa Larsson.

Com a directors convidats,  dirigiran l’Orquestra Alondra de la Parra, Giuliano Carmignola, Guillermo García Calvo, Jonathan Cohen, Jordi Bernacer, Leopold Hager, i Krzysztof Penderecki. Quant a a directors cotitulars, hi actuaran Pablo Mielgo i Joji Hattori.

Pel que fa a “Els nostres solistes”, l’OSIB oferirà concerts amb els solistes, membres de l’Orquestra, José Antonio Domené (arpa), Juan José Pardo (clarinet), i Tobias Isern (tuba).

El Festival “Illes Sonores” s’interpretaran obres del compositor en residència Antoni Parera Fons, de O. Navarro. (Concert de clarinet), Penderecki (Concert per a violí núm. 2 Metamorphosen), R. Martinsson (Ich denke Dein), i J. P. Jofre. (Concert per a Bandoneon i violí).

En el cicle El Barroc i el Classicisme, hi haurà programes sobre J. S. Bach, Händel, J. Haydn i W. A. Mozart. La temporada es completarà amb gran obres de Beethoven, F. Schubert, H. Berlioz, F. Mendelssohn, A. Bruckner,J. Brahms, G. Bizet, P.I., F. Borne, A. Dvorak, I. Albéniz-Arbós,G. Mahler, D. Xostakóvitx, B. Britten, C. Debussy, S. Rakhmàninov,M. Ravel, o L. Bernstein.

La Fundació OSIB continuarà amb l’objectiu de desenvolupar la seva temporada simfònica a les Illes Balears; oferirà programes escolars, familiars, d’inserció social, i un nou programa de música per a lactants i nadons. Aquest nou programa és una de les accions que es contemplen dins el Pla de Cultura, desenvolupat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

A més, cal ressaltar concerts extraordinaris que realitzarà l’Orquestra a diferents escenaris. Per més informació de tots els concerts: www.simfonicadebalears.com.

És una temporada representativa de tota la història de la música, incorpora estrenes i noves creacions, cercant l’equilibri territorial.

Abonaments Orquestra Simfònica de les Illes Balears 2017/2018

Horaris oficina venda d’abonaments

De dilluns a divendres de 8.30 h a 14.00 h

Preus

Abonament 14 concerts + 1 gratificació

PREU ABONAMENTS

Zona A (Platea): 300 € 

Zona B (Platea últimes files HH,JJ, LL): 250 € 

Preu abonaments jubilats (10 %)

Zona A (Platea): 270 € 

Zona B (Platea últimes files HH,JJ, LL): 225 €

Preus abonament estudiants, Carnet Jove i aturats (50 %)

Zona A (Platea): 150 € 

Zona B (Platea últimes files HH,JJ, LL): 125 € 

Com a novetat, us oferim un abonament familiar:

un abonat podrà adquirir abonaments per als seus descendents amb els descomptes següents: fills 25 %, néts 50 %.

Grups de la part forana. Consultau opcions al telèfon: 971 28 75 65

PREU D’ENTRADES : 

Platea zona A: 32 € 

Platea zona B (platea últimes files HH,JJ, LL): 22 € 

Descompte Carnet Jove, estudiants i aturats: 50 %

La programació podria veure’s modificada puntualment per causes externes a l’organització.

 

 

Programa de la temporada 2017 – 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *