Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Cultura d’Agost. Ens contes?

Art-Xipèlag no tanca al mes d’agost, ben al contrari! Estam a punt d’inaugurar la nova plana web i tenim més ganes de fer feina que mai.

I no som els únics, aquest mes està ple d’esdeveniments culturals a totes les Balears. Festivals de Música, encontres de Poesia, mostres de Teatre, Nits de l’Art, estrenes de cinema, noves exposicions, mostres arqueològiques, concerts i més omplen les agendes de diaris, publicacions especialitzades i, com no, les nostres recomanacions culturals.

Com ja sabeu, ens agrada investigar la realitat cultural de les Illes, una realitat cultural molt rica feta per professionals, aficionats i un altre protagonista molt important, el públic! Sense públic no hi ha esdeveniments culturals? Si més no, sense públic no es pensarien de la mateixa manera.

Per això, et demanam que ens diguis quina cultura consumeixes a l’estiu i més concretament aquest mes d’agost. Un mes a on sembla que tot ha d’esser sol i platja però que és perfecte per a gaudir de molts actes culturals a Balears.

Pots dir-nos quina cultura gaudeixes amb un comentari a aquest post i a través de les xarxes socials Facebook i Twitter amb l’etiqueta #culturadagostAX.

En acabar el mes mostrarem els resultats obtinguts.

Com ho veus? Ens contes quina és la teva Cultura d’Agost?