Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Resum del Tuit debat sobre Activitats Culturals a Balears durant l’estiu

Sembla que era ahir quan vàrem pensar en realitzar debats a twitter sobre temes referents a la cultura de les Balears que pensàvem que podien ser interessants i avui, 30 de juliol, ja hem fet el darrer d’aquesta temporada. Amb el d’avui hem fet 6 tuitdebats. Hem parlat de plataformes digitals culturalscultura i insularitatequipaments culturals;   creadors a Balearsensenyaments artístics a les escoles.

Ja sabem que tots els inicis costen i la participació a aquests debats no ha estat molt nombrosa però sempre hi ha hagut contingut de qualitat i molt interessant. Creiem que han servit per conèixer un poc més l’estat de la cultura de les Illes i per a que els propis protagonistes hi hagin pogut dir la seva. La nostra intenció ha estat tractar temàtiques variades, que poguessin interessar al màxim de perfils culturals de la nostra comunitat així com als diferents públics. Ens interessa dinamitzar i crear llaços de contacte i coneixement entre les variades realitats culturals de totes les Illes. Per ser la primera vegada que ho intentam, creiem que podem estar ben satisfets i volem agrair a totes les persones que han participat en els tuitdebats la seva implicació i suport.

Però això no s’acaba aquí. Ara només feim una aturadeta per renovar idees i estratègies. Els tuitdebats tornaran pel setembre amb la mateixa il·lusió que hem tengut fins ara.

Vos animam a apuntar-vos al nostre directori de professionals i empreses de la cultura de Balears per seguir creant aquests llaços i aquest coneixement entre Illes, que pensam que són imprescindibles per al bon desenvolupament del sector.

I mentre arriben els propers #CulturAX i acabam de perfilar noves propostes que us farem saber ben aviat, us convidam a llegir l’Storify amb els tuits que s’han publicat en el debat d’avui. Igualment, us convidam a comentar les idees que pugueu tenir per a la millora d’aquestes sinergies i interaccions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *