Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Resum del tuitdebat sobre Creadors a Balears

Des de sempre les Illes Balears ha estat terra de creadors. Pintors, Escultors, Actors, Músics, Escriptors… han omplit de cultura la nostra història i han col·laborat al nostre desenvolupament. Però mai ho han tengut fàcil. Per desgràcia, la professió d’artista, músic, escriptor, actor, ballarí, mai ha tengut el reconeixement que es mereix i, tret que no siguis un dels pocs que formen part de ” l’star system”, amb prou feines es pot viure del que és la teva passió (i a vegades ni això).

Creiem que aquest és motiu d’un i de molts debats. Per això dia 16 hem volgut parlar dels creadors de Balears en Música, Dansa i Teatre (d’altres disciplines també en parlarem en propers debat) per saber l’estat d’aquests professionals a la nostra comunitat, de les necessitats, preocupacions i també alegries que tenen els que s’hi dediquen i de possibles solucions per a millorar-ho.

Cal dir que es nota que és estiu i la participació no ha estat molta però així i tot estam ben contents perquè s’han dit coses ben interessants. Ja sabem que la situació no és molt bona però han sortit iniciatives que ens fan pensar que no tot està perdut.

Com sempre, us convidam al proper #CulturAX, el dimecres 23 de juliol, de 19 a 20h!!! Parlarem de l’ensenyament de les disciplines artístiques a l’escola.

Podeu llegir els resums dels altres tuitdebats aquí mateix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *