Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Resum del debat sobre Equipaments Culturals

Com ja vàreu poder llegir al post de presentació, al tuitdebat d’aquesta setmana hem parlat dels Equipaments Culturals de les Illes Balears. La participació ha estat molt productiva i s’han dit coses molt interessants.

Fent un petit resum, us podem contar que sembla que a les Balears hi ha un nombre d’equipaments culturals considerable però no sempre gestionats de la millor manera possible o amb una bona planificació prèvia. Un mal plantejament inicial pot provocar que no es conegui bé el context i públic objectiu i aleshores no tingui l’acceptació, èxit i impactes desitjats. La inadequada gestió ha provocat fins i tot el tancament d’alguns equipaments a Balears els darrers anys.

També s’ha vist que calen accions de feina conjunta entre professionals, institucions i responsables d’equipaments, per millorar resultats.

Però també han sortit exemples de bona gestió i bons inicis, el CAC Ses Voltes, que aquests dies es torna a posar en marxa de nou, amb nou equip gestor (Tina Codina i Mari Pau Ruiz).

Aquí en podeu llegir l’Storify dels tuits. Us convidam al debat de dimecres que ve. Aviat us direm de què parlarem. Com sempre, a Twitter, de 19 a 20h, amb el hashtag #CulturAX!!!

 

Si voleu veure els resums dels altres tuitdebats ho podeu fer aquí mateix:

Cultura i Insularitat

Plataformes digitals culturals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *