Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Robert Cahen a Mallorca

REDACCIÓ PALMA, 05.10.2017. Robert Cahen roda a Mallorca per a la seva propera instal·lació a Es Baluard, i 
imparteix un workshop convidat per Es Baluard i el Consorci de la Serra de Tramuntana, gestionat per Tracalics 
Gestió Cultural.

Entre el 28 i el 4 d’octubre el fotògraf i vídeo artista Robert Cahen, juntament amb el seu ajudant Thierry Maury, han visitat Mallorca dins el programa “MissionsTramuntana” impulsat pel Consorci Serra de Tramuntana del Consell de Mallorca i el Museu Es Baluard. Tracalics Gestió Cultural ha estat l’empresa gestora de les activitats desenvolupades.

Dia 29 Robert va oferir un conversatori amb na Nekane Aramburu a Es Baluard, on a més a més, aprofitaren per planificar la seva pròxima exposició al Museu el mes de març de 2018.

Una de les activitats principals ha estat el workshop desenvolupat al refugi de Can Boi els dies 30, 1 i 2 d’octubre, a aquest curs han participat un grup de deu artistes – Fabian Schalekamp, Maria Uribe, Gaizka Taro, Mana Salehi, María Alacaráz, Isabela Lleó, Maria Simon, Mar Ripoll, Neus Marroig i Carme Frau – que han tingut ocasió de desenvolupar un projecte amb Robert Cahen. Robert Cahen i Thierry Maury han aprofitat també per altres activitats.

Us deixam un reportatge fotogràfic de les activitats desenvolupades per Robert, Thierry i els seus estudiants durant aquests dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *