Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

S’inicia el procés per convocar un nou concurs per dirigir la Fundació Miró

REDACCIÓ PALMA 25.09.2015

S’inicia el procés per convocar un nou concurs per dirigir la Fundació Miró

L’àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística comunica a la comissió de govern del centre la seva decisió

El nou director/a haurà de reunir coneixements artístics i de gestió de fundacions

La comissió de govern de la Fundació Pilar i Joan Miró s’ha reunit avui al matí en sessió ordinària, la primera de l’actual mandat. Durant la trobada s’ha donat compte de la decisió de l’àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de convocar un nou concurs per a la plaça de director o directora del centre en compliment amb allò que marquen els estatuts. L’actual directora, Elvira Cámara, esgotarà el seu contracte de personal d’alta direcció, que finalitza el 31 de desembre.

El regidor de l’àrea, Miquel Perelló, ha explicat que l’actual equip de govern “vol conèixer noves propostes per  a la fundació” i, per això, s’inicia el procés. El nou director/a gerent haurà de tenir coneixements artístics i de gestió. La previsió és que les bases del concurs es publiquin l’octubre a la vegada que es nomena el jurat, que estarà format per membres de la comissió de govern de la Fundació Pilar i Joan Miró i per professionals del sector. D’aquesta manera, el desembre ja es podrà nomenar el nou o nova director/a gerent.

El nou professional que gestioni el centre artístic haurà de cuidar tant la projecció interna de la Miró com la projecció exterior. Per a la regidoria, és important que la Fundació Miró sigui coneguda per la ciutadania.

Tots els membres que formen part de la comissió de govern han volgut mostrar esl seu agraïment a la feina que Elvira Cámara ha dut a terme els darrers quatre anys. Un agraïment que han fet seu tant el regidor de Cultura com Joan Punyet, representant del Patronat i de la família Miró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *