Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Solistes de la Simfònica oferiran un concert de cambra al Club Diario de Ibiza en commemoració de l’Any Llompart amb entrada lliure  

REDACCIÓ EIVISSA, 09.10.2018. El 12 d'octubre solistes de la Simfònica oferiran un concert de cambra, al 
Club Diario de Ibiza, a les 20:30h, d’entrada lliure i amb el lema "Solcant l'aire" per commemorar els 25 anys 
de la mort de l'escriptor, poeta i activista cultural Josep Maria Llompart de la Peña.

Aquest concert és un de les activitats plantejades per la Conselleria de Cultura que s’emmarquen dins l’Any Llompart. A més, respon als objectius plantejats al Pla de Cultura de les Illes Balears, que són la descentralització de Mallorca de l’oferta cultural, l’accessibilitat a la cultura i la recerca de nous públics.

Smerald Spahiu (violí); Paula Marqués (violí); Sonia Krasnova (viola) i Emmanuel Bleuse (violoncel) interpretaran obres com: Vistes al mar d’Eduard Toldrà; Mediterrània d’Antoni Parera Fons; Adagio de Miquel Capllonch; Catalunya d’Isaac Albén i Intermezzo (Goyescas) d’Enrique Granados.

Marta Cuesta Garcias, Joan Manel Cirer i Miquel Àngel Torrens Llabrés seran els solistes que recitaran alguns dels poemes més rellevants de Josep Maria Llompart com: “Camí florit”; “Petita història familiar”; “Primavera”; ” S’estimaren”; “Per a una música de Chopin” “Camí de perfecció”, entre d’altres.

Les entrades són gratuïtes i es poden recollir a MAEF, Necròpolis Puig des Molins de 10 a 14h.

Aquest concert s’emmarca dins l’Any Llompart. La declaració institucional de l’any 2018 com a Any Josep Maria Llompart té l’objectiu de commemorar i reconèixer la figura i trajectòria de l’escriptor i activista mallorquí durant tot l’any amb un ampli programa d’activitats impulsat conjuntament per les entitats i institucions implicades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *