Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Tango, música balcànica, clàssica i soul jazz, als Dies Musicals d’aquesta setmana

REDACCIÓ EIVISSA, 03.05.2109.El Cicle Dies Musicals, la iniciativa impulsada 
pel departament d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell d'Eivissa per donar 
a conèixer els músics i artistes locals i revitalitzar l'agenda cultural musical, 
ofereix quatre propostes aquesta setmana de música en viu.

El dijous 2 de maig, a les 21 hores, el Centre Cultural de Can Ventura acollirà un concert dedicat al gran renovador del tango contemporani i una de les personalitats musicals més fascinants del segle XX: Astor Piazzolla. Així, Aniko Pusztai (flauta), Ramsés Puente (violí) i Santi Pérez (piano) presenten l’espectacle ‘Corazones rotos… almas en pasión… así es el tango’, en el que fan un recorregut per alguns dels temes més reconeixibles de la trajectòria de Piazzolla, com ‘Historia del tango’, ‘Vuelvo al sur’, ‘Milonga del ángel’, ‘Oblivion’ o ‘Libertango’.

El divendres 3 de maig, a les 21 hores al Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany, el grup vocal Un Parell de Tres (Toni Manonelles, Vicent Marí, Jero Izquierdo i Ignasi Carrero) presenta el concert ‘Dels Balcans al Caucas’, amb un programa de polifonies vocals tradicionals i populars de països com Bulgària, Bòsnia, Grècia o Geòrgia, entre altres.

La música continua el dissabte 4 de maig a les 20 hores, amb un concert a càrrec d’Alauda Quartet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan. Guanyadors del primer premi i del premi del públic a la International Chamber Music Competition Massimiano Antonelli 2018, aquest quartet (Cristina Prats, violí; Milan Berginc, violí; Varinia Oyola-Rebaza, viola; Elena Cappelletti, violoncel) ha actuat en nombroses sales i festivals de música de tot Europa, Àsia i Amèrica del Nord. El repertori que presentaran aquest dissabte a Sant Joan consta de dues peces: el Quartet num 19 en do major K. 465 de Mozart, i el Quartet num 3 en fa major de Shostakovich.

La setmana musical acabarà aquest diumenge de 5 maig amb una actuació de Soul Jazz Explosion a les 20h30′ al Centre de Cultura Can Jeroni, a Sant Josep de sa Talaia. En aquest concert, els Soul Jazz Explosion (Muriel Grossmann, saxo; Radomir Milojkovic, guitarra; Llorens Barceló, hammond; Dani Marín, bateria) presenten un programa de soul jazz, un estil de jazz que va tenir molt èxit als anys 60 caracteritzat pel seu estil ballable, alegre, en el que tenia una gran importància l’orgue hammond. En aquest concert s’interpretaran temes clàssics dels grans compositors d’aquest com, Jimmy Smith i Lou Donaldson, amb temes com ‘I’m moving on’ o ‘Alligator boogaloo’.

El preu de les entrades és de 2 euros anticipada fins dotze hores abans i 3,50 euros a taquilla (oberta una hora abans de la funció fins deu minuts abans de començar). Venda d’entrades en línia:https://vendaentrades.conselldeivissa.es

Podeu també adquirir els abonaments:

-Per la compra de les entrades per a sis concerts diferents amb venda anticipada: 8,40 €
-Per la compra de les entrades per a nou concerts diferents amb venda anticipada: 11,70 €
-Per la compra de les entrades per a onze (11) concerts diferents amb venda anticipada: 13,20 €

Us demanam puntualitat, ja que l’aforament és limitat. Una vegada començat l’espectacle ja no es podrà accedir a les sales.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *