Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

“Tempus fugit” nova proposta de dansa a Eivissa

REDACCIÓ EIVISSA. Ja estan a la venda  les entrades de l’espectacle de dansa Tempus Fugit previst per dissabte 3 d’octubre a les 21 hores.

Tempus Fugit, a càrrec de La Mov companyia de dansa i amb direcció i coreografia de Victor Jiménez, compta amb els ballarins i ballarines Mattia Furlan, Elena Gil, Paula Rodríguez, David Serrano, Alain Rivero, Imanol López, Laura López, Jimena Martínez y Fátima Alcántara i amb Música de Vivaldi revisada per Max Richter y Jorge Sarnago.

Partir, re col·locar-se, créixer, enyorar, creure. Palpitar. Colpejar. Passat, futur, ara. Hivern, primavera. Estimar, oblidar. Buscar, desitjar. Ahir, nit, dia, demà, ara… res. Ansietat, pressa, avançar. Pausa, present, fugacitat. Parlar, córrer. Dolor, ira. Dolor. Emoció, sorpresa, espanto, canvi, il·lusió. Evolució. Anar, arribar. Bellesa, amor, riures. Cendres. Res.
L’obra és un viatge frenètic, apassionant i fins a dolorós, representa el pas de la vida i el que deixem en ella al nostre pas. Tempus Fugit és bellesa, és amor, és dolor, és riure, és cendra.

El preu de les entrades és de 18 euros, de forma anticipada i de 20 euros en taquilla el mateix dia de la funció. EN TAQUILLA el mateix dia de la funció. La venda d’entrades es pot fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa  www.eivissa.es.

L’espectacle Tempus Fugit està inclòs al programa PLATEA, Programa Estatal de Circulació d’Espectacles d’Arts Escèniques en Espais de les Entitats Locals, organitzat pel INAEM en col·laboració amb la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *