Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Tuitdebat 6. Activitats culturals a Balears durant l’estiu

Quines activitats culturals feis aquest estiu? Sou més de visitar museus o de cinema a la fresca? Preferiu el teatre o un concert simfònic? Tal vegada us agrada tot i heu d’escollir intentant organitzar el vostre temps.

Al debat d’aquest dimecres volem conèixer què es fa en cultura a Balears durant l’estiu. Nosaltres hem realitzat un  petit estudi  basat amb la nostra agenda cultural i hem pogut extreure les següents dades en relació a les activitats que es van fent aquest estiu a les Illes Balears. Hem de tenir en compte que a l’agenda encara no hi ha totes les activitats  de les Illes però pensam que aquest gràfic pot ser una bona mostra de la nostra realitat cultural. Per això us animam a que participeu en el debat i entre tots completem la informació.

activitatsculturalsbalearsjunyjuliol2014BO

Així, dimecres 30 de juliol, us esperam a Twitter per parlar dels festivals, concerts, exposicions, trobades, conferències, tallers, cinemes a la fresca i a la no fresca, itineraris… del que coneixeu, heu gaudit o pensau gaudir de tota la oferta cultural de les Balears durant aquests mesos d’estiu.

Aquest serà el darrer tuitdebat de la temporada. Descansarem el mes d’agost per tornar amb noves idees i energies al mes de setembre. Per això us convidam a compartir amb el hastag #CulturAX les vostres activitats d’estiu, amb fotografies o contant-nos les vostres experiències. Igualment us convidam a contar-nos si hi ha cap tema que us agradaria que tractem la propera temporada.

Ens trobam aquest dimecres, de 19 a 20h, a #CulturAX!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *