1. Esdeveniments
  2. Ca n’Oleo
Avui

Projecció: “Idrissa, crónica de una muerte cualquiera”

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

Xavier Artigas, Xapo Ortega · 2018 · 94' Al gener de 2012, un jove africà va morir en un Centre d'Internament d'Estrangers de Barcelona. Els directors de "Ciutat Morta" reconstrueixen el cas a la recerca de la veritat.

Projecció: “The Feminister”

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

Ens ofereix acompanyar durant quatre anys les gestions de Margot Wallström, Ministra d'Afers exteriors de Suècia, entre les quals s'inclou els Estats Units i Corea del Nord, Aràbia Saudita i Israel. Amb la presència del director.

El Cor de Pares i Mares de la UIB i “La Nit de la Geografia” / Música i conferència

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

L'actuació tendrà lloc després de la conferència “Geografia: veure i comprendre el món des d’una illa enmig de la Mediterrània” a càrrec del Dr. Pere A. Salvà Tomàs, catedràtic d’universitat de Geografia Humana de la Universitat de les Illes Balears. També actuarà durant l'acte l’Orquestra Universitat de les Illes Balears (dirigida per Xisco Amengual).

La visió del protagonistes de les industries culturals i creatives de les Illes Balears.

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

Darrera sessió del cicle 'Converses entorn de les indústries culturals i creatives' a través de la visió dels seus protagonistes a les Illes Balears. Intervendran a la taula rodona: ✅ Victoria Morell (audiovisuals) ✅Tomeu Gomila (arts escèniques) ✅Bel Font (arts visuals) ✅Neus Escandell (editorial) ✅Fran Mercadal (música) Presenta la consellera, Fanny Tur: Conselleria de Cultura, […]

“DIÀLEGS ENTRE TRES” / Cartes

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

Cartes de Pau Faner, Josep Maria Llompart i Francesc de Borja Moll. (2ª edició actualitzada)

La singularitat cultural als territoris insulars / Xerrada

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

A 'Converses entorn de les indústries culturals i creatives' serà el torn de versar sobre 'La singularitat cultural als territoris insulars'. Una conferència a càrrec d'Aurora Moreno, Directora General de Promoción Cultural del Gobierno de Canarias. Presenta Carles Molinet, Vicepresident de l'Associació d'empreses balears d'arts escèniques ILLESCENA.

Les Indústries Culturals a la Unió Europea / Xerrada

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

Arriba una nova edició del cicle 'Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives', aquest dimarts 19 de febrer, és el torn de la ponència de Mercedes del Palacio, Consellera de Cultura i representació permanent d'Espanya a la Unió Europea, 'Les Indústries Culturals a la Unió Europea'. Presenta Rosa Cañameras, directora del Centre Balears Europa.

PlaCulturaIB / Presentació

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

El PlaCulturaIB estableix les bases que han de marcar les polítiques públiques culturals dels propers 10 anys a través de 5 reptes, 7 objectius, 35 línies d'actuació i 235 mesures.Accedeix al document complet a la pàgina web del Pla de Cultura: http://www.placulturaib.cat/

Francesc de B. Moll i Josep M. Llompart una amistat fructífera / Exposició

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

Fins el 30 de setembre, pots trobar a Ca n'Oleo (Palma) l'exposició itinerant "Francesc de B. Moll i Josep M. Llompart. Una amistat fructífera". No et perdis l'oportunitat de conèixer la relació entre dues figures cabdals de les nostres lletres.